24 Nisan 2012 Salı

İnsanın işini sevmemesi ne zulümdür arkadaş.

Her sabah evden çıkarken kendine olumlu şeyler söyle. Ofise git moralini yükselt, tamam bugün oldu olacak de. Sonra müşteriyle karşılaş. O olumsuz bir şey söylediğinde direkt moral yerlerde. Sürekli saate bak dur hadi 5buçuk olsun diye sayıkla. Ona buna mesaj at, whatsapp'tan herkesin başını şişir falan.Biliyorum abartıyorum. 2.haftam işte ama sanki olmayacakmış gibi.


Zaten hep böyle değil midir ? Her şey iyiyse bir yerden falso verirsin. Benim falsom da iş hayatımda. Aman diğerlerine zarar gelmesinde varsın iş hayatı böyle devam etsin.



3 Nisan 2012 Salı

sevgili günlük vol.13 Gecikmiş Mart ayı raporu

Sevgili günlük vol. yazılarımı yazmayı pek sevdiğimi fark ettim.

Eh 3 nisan ama gene de mart raporumu yayınlamak için çok da geç değil galiba.
Her ay sonunda böyle yapsam daha derli toplu olurum sanırım.
Neyse.

Mart ayı bol iş görüşmeli, bol çağrılan görüşmeye gidilmemeli ay oldu !

Ya ne yapayım ! ilana bakıyorum oha diyorum süper tamam başvuruyorum. Adam bir arıyor Gebze'deyiz, Pendik'teyiz ! Abi ilanında belirtsene. Neden hayallerimi yıkıyorsun ?! Sonrasında ben sinir stres bir haldeyken baktırdığım bir falda, "sen 3 yerden peş peşe iş görüşmesine çağıracaksın ama ilk gideceğin yer olacak ve çok yükseleceksin orada. Oraya girmede de güzel burunlu bir arkadaşın yardımcı olacak." dedi. La dedim güzel burunlu arkadaşım kim ?! İşten çok bunu düşündüm. bgfjdkbgjdgd Neyse efendim sonrasında dediği gibi de oldu. Kendisine kısa Error-tic diyeceğimiz arkadaşım bana referans oldu ve şu an bir bankadayım.
İki hafta boyunca eğitimlerim, sınavlarım falan var.
Ulan faldaki gibi olursa ama var ya wuhuuuuu diyorum ve susuyorum.
Bu arada eğitimler için Ümraniye'ye gidiyorum. Sabahın bir vakti kalkmak yeminle zulümmüş. Unutmuşum a dostlar !


Bir kaç sene sonra zıplayan Friends damarım tuttu.

İyi de yapmışım tekrar izleyemeye başlayarak. 9.sezondayım yeminle gıdım gıdım izliyorum. Bir çok bölümü unutmuşum bir çok bölümü izlememişim. Nasıl zevkli. Eski olsa da bir çok diziden daha kaliteli bence. En azından artık sarmayan HIMYM'dan daha çok sardığı kesin.

Asıl olayların başlangıcı aslında ay sonundaydı ama !

Bu yazıda olanlar oldu. 10 gün olacak aklıma geldikçe deli dürtüklemiş gibi gülümsüyorum.

Şanslı bir insanmışım bir kez daha anladım !

Tote bag by witparkin'n ile tanışmam geçen yaz olmuş. Çok süper bez çantalar yapıyordu. Gel zaman git zaman çantalara bakıp yaz geldi geçti. Sonrasında bir kaç öncesine kadar havalar azcık bez çantalık kıvama gelse de aklımdaki çantayı yaptırsam bu becerikli arkadaşa derken çat yarışma yaptığını öğrendim ve hemen atladım ! Ve ve ve ben kazandım ! Daha ulaşmadı bana çanta ama sayfaya girerseniz benim olacak enfes bebeği görebilirsiniz ! Tekrardan witparkin'e teşekkürler ! (:

365 gün her gün o !

Vay be dedim. 1 sene. İçimden bir yanımın çok az dediği bir yanımında sanki senelerdir birlikteymişiz hissi verdiği ilişkimde 1 sene.
Özel günleri kutlamaya da özel günlerde hediye almaya da bayılırım !
Ama bu sefer ne kadar zorlandığımı itiraf etmek istiyorum.
Hem özel olsun istiyorum, hem kullanabileceği bir şeyler istiyorum, hem bir türlü karar veremiyorum derken içime sinen 2 tane hediye aldım ve 30 martı bekledim.
Benim dersim, hafızımında iş toplantısı olduğundan 8buçuk gibi buluştuk ve sır gibi sakladığı söylemediği mekana gittik.
Galatasaray Adası. -öhööm. :) -
Sonrasında yemek muhabbet fotoğraflar derken rakı balık eşliğinde 1 senenin güzellikleri konuşuldu.
Gecenin sonunda dünyanın en güzel 2 kolyesi benimdi ama ! Haha. (:
Biri boynumda her an benimle.
:)
Kızlar lütfen nazar değdirmeyin beni sinirlendirmeyin. Öperim.


Bir mart ayı da böyle bitti. Aklımda kalan benim için önemli olan baktığımda şıp diye hatırlayabileceğim şeyleri de günlüğüme not ettiğime göre bir bölüm Friends izleyip sonra da kitap okuyabilirim sanırım.

Öpüldünüz efenim !